Spetterende opening kantoor Pernod Ricard Nederland

12 maart 2015

Amsterdam, 6 maart 2015 – Vol trots opent Pernod Ricard Nederland haar nieuwe kantoor op de NDSM-werf in Amsterdam. Gezamenlijk met klanten, leveranciers, buren en bureaus werd de officiële opening gevierd.

opening kantoor Pernod Ricard Nederland

Op vrijdag 6 maart aan het eind van de middag druppelen de circa 150 genodigden het nieuwe pand van Pernod Ricard Nederland binnen. Het kantoor in de Smederij op de NDSM-werf heeft een industrieel karakter met een moderne inrichting. Om 16:00 uur heet managing director Erik Zaal de genodigden welkom. Vol enthousiasme vertelt hij over de verhuizing, het unieke pand en de toekomst. Maar ook wordt er een blik teruggeworpen naar de tijd in Breda. Na het sabreren van de champagne wordt er geproost en is het pand officieel geopend.

De genodigden bekijken enthousiast de werkomgeving, het is namelijk niet zomaar een kantoor. Het pand is een heus visitekaartje. De begane grond bestaat uit een open ruimte met een bar en twee cocktailstations. Hier kunnen trainingen en presentaties worden gegeven maar ook wordt hier geluncht. Voor de werkplekken moet er naar de eerste verdieping worden gegaan. Hier vind je flexplekken in een open kantoorruimte, wat super is voor de teamspirit. Het oogt ruimtelijk en licht, dit is ook niet gek want er is heel veel glas en ramen, van vloer tot plafond.

Ondertussen gaat beneden het feest verder. De gasten genieten van de cocktails en hapjes. De DJ zorgt samen met de saxofonist voor een gemoedelijke sfeer en buiten bij de foodtrucks kan er een hapje worden gegeten.

Pernod Ricard Nederland is dan wel naar Amsterdam verhuisd maar neemt de Brabantse gezelligheid mee!