Heb jij passie voor de horeca en wil je graag werken met A-merken? Dan zoekt Pernod Ricard Nederland jou! Wij bieden een leerzame stage waarin je alle facetten van de afdeling Horeca meekrijgt.

Groupe Pernod Ricard is een wereldwijde marketing- en salesorganisatie met een groot merkenportfolio als Jameson, Malibu, Chivas Regal, ABSOLUT, Havana Club en vele anderen. Mede door dit sterke portfolio is Pernod Ricard co-leader binnen de markt van gedistilleerd en wijn.

De Nederlandse vestiging, Pernod Ricard Nederland B.V. is gevestigd op een geweldige locatie in Amsterdam; namelijk op de NDSM-werf. Hier zijn 50 medewerkers werkzaam op diverse afdelingen als Marketing, Sales, Finance en HR. Pernod Ricard Nederland opereert als een marktgerichte, flexibele en dynamische organisatie die klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan. De interne communicatielijnen zijn kort en onze medewerkers en stagiaires krijgen eigen verantwoordelijkheid.

Voor de afdeling Sales Horeca zoeken wij een

Stagiair(e) Sales Horeca & Luxury

Het team
Het Sales Horeca & Luxury team bestaat uit vijf sales respresentatives, een field sales manager, een key accountmanager en een manager prestige selection. Met dit team zijn we verantwoordelijk voor de afzet en positionering van onze producten binnen de Nederlandse Horeca. Daarnaast bieden wij cafés, bars, restaurants en clubs het ideale platform om onze merken te bouwen. In nauwe samenwerking met onze marketing collega’s geven wij de merken de juiste ondersteuning om zichtbaarheid, distributie en rotatie verder te verhogen.

Takenpakket
Als stagiaire Horeca & Luxury ben je onderdeel van het key account- en field sales team en ondersteun je deze afdelingen vanuit een binnendienstfunctie. Je bent verantwoordelijk voor het plannen, uitvoeren en evalueren van de sales activiteiten bij de (key) accounts. Daarnaast bied je ondersteuning aan de sales respresentatives middels het ontwikkelen van rotatie verhogende activiteiten met als doel de zichtbaarheid en omzet te verhogen. Tevens verwerk en analyseer je data, deel je deze met interne en externe stakeholders en heb je direct contact met de klant. Ook zullen administratieve taken behoren tot je dagelijkse werkzaamheden en dagen we je uit om projecten op te starten waar jij de verantwoordelijkheid voor draagt en zodoende zal bijdragen aan de kwaliteit van onze afdeling.

Profiel
– Je bent een HBO- of WO student in de afrondende fase van een commerciële opleiding (bv Hotelschool, Bedrijfskunde, Commerciële Economie). Let op: dit betreft een meewerkstage.
– Je bent een expert op het gebied van Excel en PowerPoint.
– Je bent minstens 5 maanden beschikbaar vanaf februari 2018 (indien je stage eerder of later dient te starten kun je ook solliciteren).
– Je bent energiek, ambitieus en je hebt een commerciële en resultaatgerichte instelling.
– Je bent accuraat, verantwoordelijk en kan zelfstandig werken, plannen en organiseren.
– Je hebt een “hands on” mentaliteit en beschikt over uitstekende sociale vaardigheden.
– Een rijbewijs is een pre.

Interesse?

Kun je niet wachten om deze stage te beginnen en komt deze precies op het goede moment? Stuur je cv, motivatie en stagevoorwaarden via de sollicitatiepagina ter attentie van Maud Coenen, (HR stagiaire).

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Kesley Nijman (Key Account Manager) op nummer 020-8000863.