In de horeca in de regio Limburg, Noord-Brabant en Gelderland weet jij je weg te vinden. Van eigenaar, bedrijfsleider tot bartenders en van de vaste crew tot de eventmanager, jij kent ze allemaal. En nog belangrijker: jij weet de juiste mensen aan de juiste merken te koppelen. Ondernemend en met een gunfactor zorg jij voor mooie nieuwe samenwerkingen met de horeca in de regio. Dit doe je met succes en voor merken als Absolut, Jameson, Chivas Regal, Havana Club, Beefeater, Olmeca en Malibu.

Gave nieuwe klanten binnenhalen
Het is geen baan, het is je passie; accountmanager horeca zijn bij Pernod Ricard Nederland. Een passie die helemaal past bij een zelfstandige salesprofessional als jij, die de horeca in deze regio op z’n duimpje kent. Met jouw commerciële trackrecord is Pernod Ricard Nederland de plek om jouw saleskwaliteiten te laten schitteren. Daarbij bepaal je samen met je field sales manager jouw eigen doelstellingen en de manier hoe je deze gaat behalen, met de marktontwikkelingen top of mind. Jij bent in the lead als het gaat om het:
– Bouwen en onderhouden van een immens netwerk van bareigenaren en bartenders.
– Verbinden van de juiste horeca-outlets aan ons indrukwekkende merkenportfolio.
– Opstellen van je eigen rayonplan. Hierin beschrijf je op merkniveau hoe je de afzet- en distributiedoelstellingen gaat behalen.
– Samenwerken met de brand ambassadors zodat onze merken tot leven komen in de horeca.

Als accountmanager voor de regio Limburg, Noord-Brabant en Gelderland maak je deel uit van het sales horecateam en rapporteer je rechtstreeks aan de field sales manager horeca. Ook heb je regelmatig contact met je marketingcollega’s om de zichtbaarheid, distributie en rotatie van de merken in de bijpassende outlets verder te verhogen.

Bij Pernod Ricard Nederland gaan convivialiteit, ondernemerschap, integriteit en toewijding hand in hand.
Als onderdeel van Groep Pernod Ricard, zijn wij niet meer weg te denken uit de markt. Voor de meest indrukwekkende en aansprekende merken als Malibu, Jameson, Havana Club, Absolut en Beefeater regelen wij de verkoop, marketing en distributie.

Convivialiteit staat bij ons bovenaan. Met andere woorden: we doen alles samen. Dingen nóg mooier maken, nóg beter doen, keihard werken en vooral met elkaar delen. Samen ontladen we. Genieten we van successen. Gaan we op pad. Drinken we op vrijdagmiddag een goede borrel in onze bar beneden. En gaan we 1 keer per jaar, met alle 50 collega’s uit Nederland de grens over voor een gave, buitenlandse trip. We zorgen goed voor jou.

Jouw werkplek: de horeca van de regio Limburg, Noord-Brabant en Gelderland.
Jij bent waar de actie is, midden in de horeca. Met je leaseauto ben je veel onderweg en bepaal jij je eigen agenda. Je bent ongeveer 1 keer per maand op kantoor. En wat voor kantoor: ons monumentale pand – een oude smederij – aan de NDSM-werf in Amsterdam. Op de begane grond vind je de bar, waar je heerlijk kunt ontspannen en boven een grote open kantoorruimte.

Jouw missie slaagt.
Accountmanager bij Pernod Ricard Nederland word je niet, dat bén je. Een commerciële netwerker en ondernemer die deze missie laat slagen dankzij:
– Een afgeronde hbo-opleiding, bijvoorbeeld in de richting commerciële economie.
– Minimaal 3 jaar saleservaring, die je hebt opgedaan als accountmanager, sales representative of andere commerciele functies in de food & beverage sector
– Kennis van de horeca in jouw regio. Jij bent het liefst woonachtig in de driehoek Eindhoven – Venlo – Roermond (vanwege de reisafstanden) en kent de verschillende horeca-outlets door en door.
– Jouw ongeëvenaarde netwerk-skills. Jij stelt de juiste vragen, achterhaalt de behoeften en wensen van de horecaondernemer en bent overtuigend als het moet. Van nature ben je een echte relatiebouwer.
– De drive om altijd voor een 10 te gaan. Jij sluit de beste deals en behaalt altijd je doelstellingen.
– Rijbewijs is een must, logisch ook want je bent veel onderweg.
– Het is in je voordeel als je Limburgs dialect spreekt.
– Jouw puntgave administratie. Ja, ook dat hoort erbij. Maar omdat jij je afspraken altijd feilloos vastlegt, is dit gelukkig een fluitje van een cent. En niet onbelangrijk: jij begrijpt dat je feeling moet houden met de horeca en dus op de juiste tijd op de juiste plaats bent. Dus ook bij de opening van een van je mooie nieuwe (potentiele) klanten.

Jij verdient het.
– Een salaris dat volledig past bij wat je kunt.
– Flexibele werktijden. Jij bepaalt je eigen agenda.
– Een goed pensioen.
– Een auto van de zaak.
– 30 vakantiedagen.
– Een bonusregeling, voornamelijk gebaseerd op jouw individuele doelstellingen, dus jij zit aan het stuur.
– Een laptop en telefoon.
– Personeelskorting op ons mooie portfolio. En wees eens eerlijk, wie wil dat nou niet?

 Binnenkort proosten op jouw nieuwe baan?!
Wij hebben ons best gedaan om jou precies uit te leggen wat jouw uitdaging is als accountmanager bij Pernod Ricard Nederland en wat daarvoor nodig is. Nu ben jij aan zet. Reageer vóór eind december op deze vacature via de sollicitatiepagina.

Wij laten jou binnen 14 werkdagen weten of wij jou uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.Heb je nog een brandende vraag? Bel onze Field Sales Manager Sabrina Kroesen via 06-55824135. Sabrina vertelt je met plezier alle ins en outs over deze bijzondere vacature en het werken bij Pernod Ricard Nederland.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.