Op zoek naar een uitdagende stage waarin alle facetten van HR naar voren komen? Pernod Ricard Nederland is per september 2018 op zoek naar een HR-stagiair voor een periode van minimaal 5 maanden.

Pernod Ricard Nederland is onderdeel van Groupe Pernod Ricard, eigenaar van premium alcoholhoudende dranken zoals Beefeater, Havana Club, Malibu, Jameson en Absolut Vodka. Mede door dit sterke portfolio is Pernod Ricard co-leader binnen de markt van gedistilleerde drank en wijn.

Door de juiste verhouding van zelfstandig werken en begeleiding is Pernod Ricard Nederland de perfecte plek om jouw kennis in het HR-vak te vergroten.

Wat ga je zoal doen?
·         verzorgen van de werving van stagiaires voor diverse afdelingen;
·         introduceren en/of versterken van samenwerkingsverbanden met Hogescholen en Universiteiten – arbeidsmarktcommunicatie;
·         ondersteunen bij het verwerken van de performance review cycle (salarisbrieven/bonus berekeningen etc.);
·         ondersteunen van de HR Manager bij het inventariseren van opleidingsbehoefte van medewerkers en de uitvoering hiervan;
·         opstellen van werkprocessen voor diverse HR onderwerpen.
Daarnaast zal je constant moeten schakelen tussen werkzaamheden die betrekking hebben op verschillende onderwerpen zoals verzuim, werving & selectie, arbeid juridische vraagstukken, training & ontwikkeling, beoordelingscyclus aansturen etc. Door deze diversiteit aan taken zal geen dag hetzelfde zijn. Daarnaast worden alle successen gevierd en zijn er regelmatig vrijdagmiddagborrels!

Wie zoeken wij? Een derdejaars HR-student die:
·         Enthousiast, energiek, zelfstandig, projectmatig sterk en pro-actief is;
·         Verantwoordelijkheidsgevoel heeft en van aanpakken houdt;
·         De Nederlandse taal vloeiend en Engels taal op een minimaal gevorderd niveau beheerst;
·         De stagevergoeding betreft € 500,- bruto op basis van een 40-urige week;

Let op: Deze functie betreft een meewerkstage. Indien je op zoek bent naar een stage om te kunnen afstuderen, verzoeken wij je vriendelijk om niet op deze vacature te reageren.

Interesse?
Past deze vacature bij jou, solliciteer dan via onze sollicitatiepagina. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Sarolta de Bie op nummer 020-8000853 of mail naar sarolta.debie@pernod-ricard.com.